Tri Reet Karelson valmistunut Tarton yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2005. Hammaslääkäritutkinnon lisäksi hän suorittanut kolme vuotta kestävät oikomishoidon erikoistumisopinnot samassa yliopistossa.

Opintojen jälkeen hän ryhtyi antamaan aikuisten ja lasten ortodonttistahoitoa Tallinnassa.


Tri Reet Karelson on yksi harvoista virolaisista oikomi-shoidon erikoishammaslää-käreistä, joka hoitaa myös vaikeampia purentaongelmia yhteistyössä kasvo- ja leukakirurgien kanssa. Hänellä on Viron terveysviraston pätevyystodistus ja Euroopan ortodonttiyhdistyksen sertifikaatti. Virossa ja muualla järjestettyjen erikoisalan koulutusten lisäksi tri Karelson on osallistunut Aarhusin yliopiston kansainväliseen ortodontiaohjelmaan Tanskassa.  

Tri Karelsonilla on pitkäaikainen kokemus erilaisista brakettijärjestelmistä. Potilaat voivat valita joko valkoiset keraamiset, pienet metallibraketit tai ligatuurattoman Damon-järjestelmän. Tavalliset braketit kiinnitetään tavallisesti hampaiden ulkopinnoille.

Laboratoriosta voi tilata kullatut Incognito-järjestelmän yksilöllisesti muotoillut braketit, jotka kiinnitetään hampaiden sisäpinnoille. Vaihtoehtona braketeille on läpinäkyvä kiskojärjestelmä, jolla oikaistaan pienempiä hampaiden asentoon liittyviä ongelmia.


Breketravi Facebookis

puhelin: (+372) 64 61 493 | Faehlmanni 5 | Tallinn 10125